De juiste cosmetica etiketten zijn onmisbaar bij cosmetica verpakkingen. Cosmeticaproducten zijn een cadeautje; voor uzelf of voor degene die u lief is. Ze moeten verrassen, verleiden en verrukken.

Cosmetica

De juiste cosmetica etiketten zijn onmisbaar bij cosmetica verpakkingen. Cosmeticaproducten zijn een cadeautje; voor uzelf of voor degene die u lief is. Ze moeten verrassen, verleiden en verrukken.

Cosmetica etiketten

De juiste cosmetica etiketten zijn onmisbaar bij cosmetica verpakkingen. Cosmeticaproducten zijn een cadeautje; voor uzelf of voor degene die u lief is. Ze moeten verrassen, verleiden en verrukken. Dat begint bij de uitstraling van de cosmetica verpakkingen. Een make up label is hier een onderdeel van. Bij Megaflex kunt u een make up label laten maken die perfect pas bij uw cosmetica verpakking. Onze kwaliteitslabels gooien hoge ogen en kunnen uw producten de luxe uitstraling geven die ze verdienen. Laat Megaflex u adviseren over de meest geschikte make up label of over labels voor andere cosmetica verpakkingen. 

Labels voor cosmetica verpakkingen 

Voor elke soort order kunt u bij Megaflex terecht, of het nou gaat om een make up label voor cosmetica verpakkingen met een grote oplage, of een kleine oplage. Ons machinepark is zo uitgerust dat wij elke order kunnen verwerken. Wij bieden u labels voor cosmetica verpakkingen van diverse materialen die makkelijk te verwerken zijn. Ook labels voor tubes behoren tot ons assortiment. Make up labels bestelt u bij Megaflex altijd voor scherpe prijzen. 

Design, uitstraling en drukkwaliteit

De kwaliteit van de labels voor cosmetica verpakkingen garandeert dat elk design er optimaal uitziet en geheel tot zijn recht komt. De kleefkracht van het etiket wordt aangepast aan het soort cosmetica verpakking. Door de verschillende kleefkrachten zijn etiketten permanent, afwasbaar of afneembaar.  De kleuren van de make up label zijn prachtig en de afbeeldingen haarscherp. Maar onze service houdt niet op bij labels voor cosmetica verpakkingen met een hoogwaardige drukkwaliteit. Wij denken ook mee over de uitstraling van een make up label. 

Bestel uw eigen make up label

Wilt u duidelijke cosmetica verpakkingen die er aantrekkelijk uitzien? Wij denken met u mee in het samenstellen van een eigen make up label. Wij werken razendsnel, uw labels voor cosmeticaproducten zijn in een mum van tijd klaar. Zo kunt u snel beginnen met het vullen van de schappen om de shoppers te verleiden met de aantrekkelijke cosmetica verpakkingen. Vraag snel een offerte aan voor een eigen make up label en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Aanbod van Megaflex

Bij Megaflex vindt u veel soorten etiketten en stickers. Wij maken etiketten voor diverse branches, waaronder de voedingsindustrie, chemie en reiniging, logistiek, olie en smeermiddelen en dranketiketten. U kunt bij Megaflex terecht voor blanco etiketten maar ook voor bedrukte etiketten met de flexodruk of bedrukte etiketten met de digitale druk. Laat uw stickers en etiketten maken bij Megaflex en profiteer van de beste kwaliteit. 

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten