Megaflex is leverancier van een groot assortiment aan zelfklevende etiketten. Permanente etiketten, banden etiketten, diepvries etiketten of afneembare etiketten, wij kunnen het allemaal leveren.

Afneembare etiketten

Megaflex is leverancier van een groot assortiment aan zelfklevende etiketten. Permanente etiketten, banden etiketten, diepvries etiketten of afneembare etiketten, wij kunnen het allemaal leveren.

Afneembare etiketten

Megaflex is leverancier van een groot assortiment aan zelfklevende etiketten. Permanente etiketten, banden etiketten, diepvries etiketten of afneembare etiketten, wij kunnen het allemaal leveren. Essentieel voor afneembare etiketten is de lijm. Lijmen zijn er in drie kwaliteiten, namelijk hotmelt, acryl en een combinatie van deze twee. Wij werken met drie A leveranciers die ieder op hun toepassingen uitblinken in hun kwaliteit. Onze ervaren medewerkers kunnen u het juiste advies geven voor uw toepassing. De afneembare etiketten blijven stevig kleven, maar zijn ook weer gemakkelijk te verwijderen zonder dat er lijmresten blijven zitten. De afneembare etiketten kunnen gebruikt worden voor elk glad oppervlak zoals papier, glas, plastic en hout. 

Toepassingen voor afneembare etiketten

Afneembare etiketten worden voor vele toepassingen gebruikt, omdat ze op tal van oppervlakten blijven kleven en gemakkelijk afneembaar zijn. Afneembare etiketten zijn ook voor machinale toepassingen geschikt. Afneembare etiketten zijn beschikbaar voor grote orders, maar ook voor startende bedrijven die kleine oplages prefereren. 

Permanente etiketten

Naast de afneembare etiketten zitten ook de permanente etiketten in ons assortiment. Permanente etiketten, blijven in tegenstelling tot de afneembare etiketten, permanent zitten. Dit is mogelijk door de speciale lijm die voor deze blanco etiketten gebruikt wordt. Permanente etiketten worden veelal gebruikt voor plaatsing op enveloppen die geretourneerd kunnen worden. Vraagt u vrijblijvend eens naar de mogelijkheden van de afneembare en permanente etiketten. Mocht u een messcherpe offerte willen ontvangen voor afneembare etiketten neem dan gerust contact met ons op met een van onze medewerkers. 

Design, uitstraling en drukkwaliteit

De kwaliteit van de afneembare etiketten voor verpakkingen garandeert dat elk design er optimaal uitziet en geheel tot zijn recht komt. De kleefkracht van het etiket wordt aangepast aan het soort cosmetica verpakking. Door de verschillende kleefkrachten zijn etiketten afneembaar. Wij denken graag mee met het perfecte afneembare etiket voor uw product! Neem contact met ons op.

Afneembare etiketten van Optimum Group

Wij produceren afneembare etiketten in alle soorten en maten voor kleine en grote oplages. Op zoek naar afneembare etiketten op rol? Geen probleem, wij beschikken over een ruim assortiment afneembare etiketten in verschillende afmetingen en materialen. Het is zelfs mogelijk om etiketten op de lijmzijde te bedrukken. Informeer naar de vele mogelijkheden en onze scherpe prijzen. U staat versteld!

Megaflex  B.V.
Megaflex B.V.
Direct contact Meer weten